Zmarta – Kulutusluotto jopa 40000 euroa

Zmartan kautta voit hakea kulutusluottoa jopa 40000 euroa!Zmarta kulutusluotto-laskuri

Zmarta on kätevä vaihtoehto kulutusluoton hakemiselle silloin, kun haluat saada parhaan tarjouksen mahdollisimman helposti. Zmarta auttaa sinua kilpailuttamaan kulutusluottosi ja auttaa sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit hakea kulutusluottoa Zmarta-palvelun kautta 500-40000 euroa. Laina-ajaksi voit valita 1-15 vuotta.

Lainanhaku_NappiZmarta tiedot lyhyesti:

  • Lainasummat 500-40000 euroa
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Maksuajat 1-15 vuotta
  • Täysin ilmainen
  • Saat usean tarjouksen yhdellä hakemuksella

Kulutusluoton hakeminen

Zmarta välittää luottoja hakijoille, jotka ovat vähintään 20 vuotta täyttäneitä, raha-asiansa moitteettomasti hoitaneita Suomen kansalaisia. Luottoa Zmarta ei välitä sellaisille henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Hakijalla tulee myös olla säännölliset palkka-tai eläketulot.

Kulutusluottoa haetaan Zmartan verkkosivuilla olevalla hakemuksella. Hakemuksessa kerrot kuinka paljon haluat lainaa, ja millaisella maksuajalla. Hakemuksen tekeminen on helppoa, nopeaa ja täysin ilmaista. Tämän jälkeen Zmarta välittää hakemuksesi yhteistyökumppaneilleen, jotka sitten lähettävät sinulle lainatarjouksen sähköpostiisi. Voit tarjousten saapumisen jälkeen tarkastella niitä kaikessa rauhassa, jonka jälkeen voit päättää otatko kulutusluoton, joiltain Zmartan yhteistyökumppaneilta vai et. Hakemuksen tekeminen ja tarjouksen pyytäminen ei siis sido sinua ottamaan lainaa, eikä aiheuta sinulle minkäänlaisia kuluja.

Koska kulutusluotto siirretään tilille

Zmarta toimii hakemusten kanssa mahdollisimman nopeasti. Zmarta löytää usein alustavia lainatarjouksia jo heti hakemuksen jättöpäivänä. Luoton saaminen riippuu hieman lainapalvelusta, josta päätät luoton ottaa, mutta koska yleensä mahdollisten palkka-tai eläketositteiden lähettäminen ja sopimusten allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti, saat kulutusluottoa tilille noin 3-5 vuorokauden kuluessa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Kaikki Zmartan kautta haetut kulutusluotot ovat vakuudettomia, joten et tarvitse niiden hakemiseen lainkaan vakuuksia tai takaajia. Voit kuitenkin lisätä luotollesi rinnakkaishakijan, mikäli se on mahdollista. Katso lisää alta.

Rinnakkaishakija kulutusluotolle

Voit hakea kulutusluottoa Zmartan kautta yhdessä toisen hakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa hakiessa luoton saaminen on paljon helpompaa ja varmempaa, sillä koska luotolla on kaksi takaisinmaksajaa, on luoton myöntäminen hakijoille paljon turvallisempaa lainapalvelun kannalta. Rinnakkaishakijan tulee täyttää Zmartan asettamat ehdot. Rinnakkaishakija on kanssa yhtälailla vastuussa lainan hoitamisesta ja takaisinmaksusta, kuten sinäkin.

Rinnakkaishakija on yleisesti avio-tai avopuoliso, mutta muukin läheinen ihminen kelpaa toiseksi hakijaksi. Koska hakijat ovat molemmat vastuussa lainasta, kannattaa toinen hakija kuitenkin valita tarkkaan.

 

RelatedPost