Risicum – Kulutusluotto ja joustolaina

Risicum_Laskuri

Risicum tarjoaa kulutusluottoa, sekä joustavampaa luottotiliä

Risicum myöntää kulutusluottoa 500, 750 tai 1000 euroa. Laina maksetaan kerralla hakijan tilille. Lainan takasinmaksuaika on 12 kuukautta ja sitä lyhennetään kuukausittain.
Toinen vaihtoehto on joustavampi joustolaina, jossa hakijalle myönnetään 2050 euron suuruinen luottotili, josta hakija voi nostaa juuri sellaisia summia kuin haluaa, ja koska haluaa. Koko summaa ei siis ole pakko käyttää, vaan voit nostaa juuri sen verran kuin milloinkin tarvitset, loppusumman jäädessä luottotilillesi mahdollista myöhempää tarvetta varten. Joustolainaa maksetaan takaisin kuukausittain tai halutessaan koko käyttämänsä lainan voi maksaa kerralla takaisin.

Lainanhaku_NappiRisicum lyhyesti:

 • Ikäraja 20 vuotta
 • Myöntää kulutusluottoa, sekä joustolainaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Kulutusluotossa lainasummat 500, 750 ja 1000 euroa
 • Joustolainan suuruus 2050 euroa
 • Minimilyhennys kulutusluotolle alkaen 51,38 euroa
 • Voit hakea kumpaakin lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainan hakeminen

Sekä kulutusluotto, että joustolaina haetaan Risicumin verkkosivuilla olevalla hakemuksella. Toimi seuraavasti:

 1. Ensin sinun tulee valita haluamasi lainasumma.
 2. Tämän jälkeen sinua pyydetään tunnistautumaan Risicumin järjestelemään omilla pankkitunnuksillasi.
 3. Kun olet tunnistautunut, pääset täyttämään hakemusta. Vastaa hakemuksessa oleviin talouteesi koskeviin kysymyksiin ja vahvista tiedot käyttämällä luotettavaa Instantor-työkalua, tai voit myös toimittaa selvitykset tuloistasi muulla tavoin. Hakemuksen täyttämisen jälkeen sinun tulee vielä hyväksytä lainan ehdot.
 4. Saat luottopäätöksen heti. Jos käytät Instantoria saat rahat tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Muussa tapauksessa laina siirretään tilillesi heti, kun Risicum on vastaanottanut tuloselvityksen muulla tavoin.

Lainaa voidaan myöntää 20-75 vuotiaille, vakituisesti Suomessa asuville henkilöille. Hakijan tulee olla luotto-ja oikeustoimikelpoinen, sekä varmistaa henkilöllisyytensä Risicumin tarjoamin vaihtoehdoin. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saamiselle.

Kulutusluottoa voit saada vain yhden kerrallaan. Joten jos sinulla siis on jo haettu kulutusluotto Risicumilta, et voi hakea uutta, ennen kuin edellinen on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

Lainaa hakiessa Risicum vaatii usein hakijalta selvitystä omista tuloistaan. Laki vaatii heitä varmistamaan takaisinmaksukykysi. Risicum haluaa vastuullisena toimijana, aivan kuten pankitkin, varmistaa, että selviydyt lainan kuluista ja takaisinmaksuista. Siksi Risixum pyytää sinua  lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta (yrittäjiltä pyydetään verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä). Kun käytät turvalista ja ilmaista Instantor työkalua, niin sinun ei tarvitse enää lähettää selvitystä erikseen.

Hakemuksia Risicum ottaa vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi hakemuksen tekemisen ja lähettämisen jälkeen. Lainat maksetaan hakijan tilille palvelun aukioloaikoina.

Lainan takaisinmaksu

Kulutusluotto maksetaan takaisin tasaerin kuukausittain. Kulutusluoton maksuaika on 12 kuukautta, riippumatta haetun lainan suuruudesta. Voit myös koska tahansa maksaa lainasi kokonaisuudessaan takaisin, ilman lisäkuluja. Voit myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Tämä ei siirrä seuraavan laskun eräpäivää, vaan laina lyhenee aina sen loppupäästä.

Joustolainaa maksetaan takaisin myös kuukausittain. Vähimmäiserä määräytyy aina käytetyn lainan määrän perusteella. Vähimmäiserä on 10% käytetystä luotosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Voit tietenkin maksaa koko summan takaisin kerralla koska tahansa, jos niin haluat.

Joustolainan kulut muodostuvat tekemistäsi nostoista ja vuotuisesta korosta, joka lasketaan avoimelle summalle siltä ajalta, kun takaisinmaksu on avoinna. Maksat siis aina vain nostamastasi summasta ja ylimääräinen käyttövara pysyy ilmaiseksi varattuna sinulle. Jokaisen tekemäsi noston palkkio on 12,5 % noston määrästä. Vuotuinen korko käytössä olevasta pääomasta on 61,99 %. Laskutuslisä 4,90€ / lasku. Voit valita eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän.

Onko lainan hakeminen turvallista

Lainan hakeminen Risicumilta on erittäin turvallista. Hakeminen tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Risicum  toimii yhteistyössä pankkien kanssa ja he ovat huolehtineet heidän tietoturvasta Risicumin Laskutusta ja perintää hoitaa iKassa Finland Oy.

Jos tulet katumapäälle lainan hakemisen jälkeen, on sinulla täysi oikeus perua laina 14 vuorokauden kuluessa luottopäätöksen saamisesta.

Saat myös halutessasi henkilökohtaiset lainakiellon ottamalla yhteyttä Risicumin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun tiedot alempana.

Lainanhaku_NappiLainojen korot

Kulutusluotto

Esimerkkinä 500 euron kulutusluotto.
Laina-aika: 12kk. Minimilyhennys: 51,38 € / kk. Laina yhteensä: 616,37 €.
Vuotuinen nimelliskorko on 24,5% ja nostopalkkio on 9,25%.
Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 49,70 %.

Joustolaina

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 29 %. Lisäksi Risicum perii jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä 4,90€ / lasku. He tekevät aina 2050 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 2050 euron luotolle on 61,99 %.

Risicum yhteystiedot

Osoite
DFC Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
20100 Turku

Asiakaspalvelu
Puh: 0200 90900 (pvm/mpm)
Avoinna: ma-pe 7-22 ja la-su 9-21
Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi
Puh. keskus: 020 764 1440
Fax: 020 764 1442

RelatedPost