Rahalaitos – Kulutusluotto ja pikalaina ilman vakuuksia

kulutusluotto, pikalaina heti Hae kulutusluotto tai pikalaina Rahalaitokselta!

Rahalaitoksen kautta voit helposti hakea pienempää pikalainaa tai suurempaa kulutusluottoa 500 – 30.000 euroa. Rahalaitos pyrkii etsimään sinulle nopeasti edullisimmat lainantarjoajat, joista voit helposti valita mieleisesi. Rahalaitos on koonnut yhteen useita eri lainantarjoajia, joten saat helposti ja nopeasti kilpailukykyisimmän lainatarjouksen ja halvimman koron. Voit tehdä hakemuksen täysin ilmaiseksi, eikä se sido sinua mihinkään. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa kahdessa päivässä.

Miksi siis kuluttaa omaa aikaa ja lähetellä hakemuksia yksi kerrallaan eri lainapalveluihin, kun voit antaa ammattilaisten hoitaa lainan hakusi ja lainaneuvottelut puolestasi. Täysin ilmaiseksi.


Kuka voi hakea kulutusluottoa tai pikalainaa?

Voit tehdä hakemuksen, jos olet täysi-ikäinen, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, sekä sinulla on säännölliset palkka-, tai eläketulot.

Tarvitset myös omat verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen, sekä henkilökohtaisen matkapuhelinliittymän.


Peritäänkö hakemuksen tekemisestä mitään?

Ei peritä. Rahalaitoksen kautta tehty hakemus on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta hakea kulutusluottoa tai pikalainaa Rahalaitoksen kautta.

Saat parhaat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, jolloin voit valita, haluatko hyväksyä jonkun tarjouksista. Sinulla on myös täysi oikeus olla hyväksymättä mitään tarjouksista, mikäli ne eivät sinua miellytä.


Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen ja rahat tilille?

Tehtyäsi hakemuksen, lainankäsittelijäsi etsii sinulle edullisimman lainantarjoajan. Yleensä saat ehdotuksen jopa saman päivän aikana. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, ovat rahat tililläsi muutamassa päivässä.


kulutusluotto

Voinko hakea kulutusluottoa puolison kanssa?

Kyllä voit. Tämä on joskus jopa suotavaa, sillä se parantaa merkittävästi lainansaantia. Haettaessa puolison tai muun yhteishakijan kanssa, maksukykynne paranee huomattavasti, jolloin saatte helpommin suuremman lainan, jota ei välttämättä yksin voisi hakea.


Kuinka pitkä takaisinmaksuaika kulutusluotolla on?

Kulutusluotto maksetaan takaisin yleensä 2 – 10 vuodessa. Laina-aika vaikuttaa suoraan luottosi kuukausierään. Voit nähdä suuntaa-antavan kuukausierän, kun valitset laina-ajan, sekä takaisinmaksuajan hakulomakkeesta.

Suosittelemme valitsemaan lainallesi tarpeeksi pitkän takaisinmaksuajan, jolloin voit maksaa lainasi takaisin ilman ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisikin väliaikaisesti. Maksuongelmissa ota yhteyttä lainan myöntäjään.


Täytyykö minun lähettää liitteitä hakemuksen mukana?

Toisinaan haettaessa kulutusluottoa, pankki tai muu lainanmyöntäjä saattaa vaatia todistusten esimerkiksi palkkatuloista. Tämä on aivan normaalia ja liittämällä liitteet valmiiksi hakemukseen, nopeutat ja parannat mahdollisuuksiasi saada haluamasi kulutusluotto.


Esimerkkejä kulutusluoton tai pikalainan takaisinmaksusta:

Lainasumma: 500 euroa

Laina-aika: 2 vuotta

Kuukausierä: 23.19 euroa

 

Lainasumma: 1500 euroa

Laina-aika: 2 vuotta

Kuukausierä: 70 euroa

 

Lainasumma: 2000 euroa

Laina-aika: 2 vuotta

Kuukausierä: 92.76 euroa

 

Lainasumma: 3500 euroa

Laina-aika: 4 vuotta

Kuukausierä: 89.93 euroa

 

Lainasumma: 4500 euroa

Laina-aika: 4 vuotta

Kuukausierä: 116 euroa

 

Lainasumma: 6000 euroa

Laina-aika: 4 vuotta

Kuukausierä: 155.15 euroa

 

Lainasumma: 8000 euroa

Laina-aika: 6 vuotta

Kuukausierä: 152 euroa

 

Lainasumma: 10.000 euroa

Laina-aika: 8 vuotta

Kuukausierä: 157 euroa

 

Lainasumma: 15.000 euroa

Laina-aika: 10 vuotta

Kuukausierä: 206.20 euroa

 

Päivitetty 1.7.2014

Päivitetty 17.9.2014

Päivitetty 19.10.2014