Pikavippi.fi – Pikalainaa 100€ – 300€

Alkuperäiseltä Pikavippi.fi:ltä pikalainaa yllättäviin tilapäisiin rahantarpeisiin

Pikalainaa, kulutusluotto

Alkuperäinen Pikavippi on pikalaina yllättäviin tilapäisiin rahantarpeisiin. Pikavippi tarjoaa pienlainaa kuluttajan muuttuviin elämäntilanteisiin 6 kk:n maksuajalla. Sen hakeminen on asiakkaalle helppoa ja myöntäminen tapahtuu nopeasti verkkohakemuksella. Vanha asiakas voi hakea pienlainaa myös tekstiviestillä. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, eikä tarvitse pienen lainan takia varata aikaa pankissa jonottamiseen.

Pikavippi.fi pikalainapalvelun tarjoaa suomalainen vakavarainen OPR-Vakuus Oy. OPR-Vakuus Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Rekisteröinnin edellytyksinä ovat mm. yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus sekä riittävä ammattitaito. OPR-Vakuus Oy:llä on rekisteröinnin johdosta oikeus myöntää kuluttajaluottoja.


Kenelle pikalainaa voidaan myöntää?

Pikalainaa voidaan myöntää kaikille 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka täyttävät pikavippi.fi:n lainaehdot ja luottokelpoisuusmääritelmän. Myönteinen luottopäätös edellyttää esimerkiksi että luotonhakijalla on; Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoitetieto Suomessa, moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumero.


Maksanko lainan kerralla vai osissa takaisin?

Pikavippi ja siihen lisätyt toimituskulut maksetaan takaisin laskulla tai laskuilla, jotka luotonantaja lähettää lainanhakijalle kuten luottosopimuksessa on sovittu. Takaisinmaksuaika on 184 vuorokautta, eli noin 6 kuukautta. Halutessaan asiakas voi maksaa lainan takaisin myös nopeammassa aikataulussa jolloin korko laskutetaan ainoastaan ajalta kun laina on ollut asiakkaan käytössä.


pikalaina, kulutusluotto, luottotili

Kuinka haen pikalainaa?

Pikalaina haetaan Pikavippi.fi:n verkkosivuilla olevalla hakemuksella. Pikalainaa voi myös hakea tekstiviestihakemuksella, mikäli asiakas on täyttänyt verkkohakemuksen aiemmin ja luonut PIN-koodin.


Milloin voin tehdä hakemuksen?

Lainahakemuksen voi lähettää milloin tahansa. Lainahakemuksia käsitellään ja hyväksyttyjä lainoja maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille päivittäin klo 8-22 välisenä aikana.


Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Jos olet tehnyt hakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, maksetaan laina ilmoittamallesi tilille heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen, mikäli olet tehnyt hakemuksen klo 8 – 22 välisenä aikana. Klo 22 – 8 välisenä aikana tehdyt hyväksytyt hakemukset maksetaan aina seuraavana aamuna asiakkaan tilille.

Jos sinulla on jokin seuraavista pankeista, näet lainan tililläsi välittömästi : Nordea, Osuuspankki, POP, Aktia, Tapiola, Danske Bank, Handelsbank tai Säästöpankin tili. Muihin pankkeihin tilisiirto kestää normaalista 1 – 2 arkipäivää. Saat aina ilmoituksen tekstiviestillä, kun laina on siirretty tilillesi.


Voiko yritys hakea pikalainaa?

Ei voi. Tällä hetkellä Pikavippi.fi myöntää pikalainoja ainoastaan yksityishenkilöille.


Vakituinen osoitteeni on ulkomailla, voinko silti saada pikalainaa?

Yksi pikalainan saannin edellytyksinä on se, että hakijalla on vakituinen osoite Suomessa. Jos osoitteesi on ulkomailla, valitettavasti Pikavippi.fi ei voi myöntää sinulle lainaa.


Voinko saada laskut sähköisesti tavallisen paperisen laskun sijasta?

Kyllä voit. Voit valita Pikavippi.fi:n sivuilla laskun toimitettavaksi esimerkiksi sähköpostiisi tai NetPosti-palveluun.


Pikavippi.fi yhteystiedot

Puhelin: 020 741 2030, avoinna arkisin klo 8-20
Email: asiakaspalvelu@pikavippi.fi, avoinna joka päivä klo 8-22
Fax: 020 741 2031

Osoite: 
OPR-Vakuus Oy/Pikavippi asiakaspalvelu
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI

Y-tunnus: 1993902-6

Esimerkkejä Pikavippi.fi:n pikalainoista:

LainasummaMaksuaikaMaksat takaisinTodellinen vuosikorko
100 €184 pv125 €49,6 %
200 €184 pv250 €49,6 %
300 €184 pv375 €49,6 %
*Pikavippi on kertaluotto. Lainojen toimituskulut: 100€ lainassa 15 €, 200€ lainassa 30€, 300€ lainassa 45€. Lainojen todellinen vuosikorko on 49,59 %.

 

Päivitetty 17.6.2014

Päivitetty 16.8.2014