Limiitti – 500 euron kuluton ensinosto

Limiitti_Laskuri

Limiitiltä saat jopa 500 euron ensinoston täysin ilman korkoja tai kuluja

Limiitti tarjoaa luottotiliä, jonka suuruus on joko 2000 euroa tai 3000 euroa. Luottotilin suuruuden päättää Limiitti tarkastaessaan hakijan jättämän hakemuksen. Limiitti tarjoaa uusille asiakkaille maksimissaan 500 euron ensinoston ilman korkoja ja kuluja. Maksat takaisin siis vain sen mitä maksat. Limiitin lainassa ei ole ylimääräisiä tilin avaus- tai hoitomaksuja.

Kun haet lainaa, antamasi tiedot tarkistetaan automaattisen Instantor-palvelun tai tulotositteiden avulla. Instantor-palvelun avulla Limiitti voi tehdä lainapäätöksen heti ja limiitti avautuu käyttöösi heti. Palkkatositteiden perusteella tehtävä lainapäätös vie 1-2 arkipäivää tositteiden saapumisesta. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa limiitiltäsi joko tekstiviestillä tai kirjautumalla Omille sivuillesi.

Lainanhaku_NappiLimiitti lyhyesti:

 • Ikäraja 22 vuotta
 • Maksuton ja nopea hakemus
 • Lainapäätös lähes välittömästi
 • Luottotilin suuruus 2000 tai 3000 euroa
 • Tee juuri sen kokoisia nostoja kuin tarvitset
 • Nosta lainaa tilille niin usein kuin tarvitset, luottorajasi puitteissa
 • Maksa takaisin kaikki kerralla tai pienemmissä kuukausierissä
 • Saat rahat heti tilille

Kuka voi saada lainaa

Limiitti vaatii luottotilin hakijalta vähintään 22 vuoden ikää. Hakijaln tulee olla Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Merkintä johtaa suoraan hakemuksen hylkäämiseen. Lopullisen lainapäätöksen tekee Limiitti sen jälkeen, kun olet lähettänyt hakemuksesi.

Limiitti lainan hakeminen

Helpoin tapa hakea lainaa Limiitiltä on täyttää hakemus heidän verkkosivuillaan. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Saat alustavan lainapäätöksen lähes heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään tai aiheuta sinulle mitään kustannuksia. Vasta kun hakemuksesi hyväksytään, lähetetään sinulle sopimus yleensä sähköpostiin, jolloin voit vielä päättää ja miettiä, haluatko ottaa lainaa vai et. Sinulla on täysi oikeus perua lainan ottaminen vielä tässä vaiheessa ilman mitään kustannuksia.

Hakijan takaisinmaksukyky tarkistetaan käyttämällä Instator-palvelua tai vaihtoehtoisesti hakijan toimittamista palkkatositteista. Instator-palvelun käyttö nopeuttaa lainan hakemista huomattavasti, sillä se ei vie kuin muutaman minuutin, kuin taas tositteiden lähettäminen postin kautta viivästyttää lainan saamista jopa muutamilla päivillä.

Takaisin maksaminen

Voit maksaa nostamaasi lainaa takaisin kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko käyttämäsi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Saat aina vähintään noin kuukauden maksuaikaa ennen ensimmäistä laskua, sillä ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ensi kuukauden viimeinen päivä. Eli jos teet noston lokakuussa, on ensimmäinen lasku maksettava marraskuun lopussa. Kuukausierän suuruus riippuu aina siitä, kuinka paljon olet nostanut lainaa tilillesi. Kuukausierän suuruus on aina vähintään 50 euroa ja maksimissaan kuukausierä on 250 euroa.

Lainan nostaminen Limiitti palvelusta

Kun olet Limiitin asiakas, voit nostaa lainaa joko heidän verkkosivuiltaan tai lähettämällä tekstiviestin. Tekstiviestillä lainaa nostetaan seuraavasti: Lähettä viesti NOSTO SUMMA PIN numeroon 16520 (esim. NOSTO 200 1234). Viestin lähettäminen ei maksa mitään. Jos et saa vastausta tekstiviestiisi hetken kuluttua noston tekemisestä, kannattaa ottaa yhteyttä Limiitin asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.

Lainaa voit nostaa tilille koska tahansa. Limiitin lainapalvelu on aina avoinna ja rahat siirretään tilille 24h vuorokaudessa. Voit nostaa luottoa tilillesi aina luottorajasi puitteissa. Luoton nosto voi epäonnistua, jos sinulla on maksamattomia laskuja Limiitille tai luottorajasi on täyttynyt. Kannattaa myös tarkistaa, onko päiväkohtainen nostorajasi täyttynyt. Päivittäistä nostorajaasi voit muokata Limiitin verkkosivuilla kirjautumalla omille sivuillesi. Tekstiviestillä tehdyissä nostoissa kannattaa tarkistaa että viesti on oikeassa muodossa ja että olet lähettänyt viestin oikeaan numeroon.

Lainanhaku_NappiInstator-palvelun käyttö

Automaattista Instantor-palvelua käyttämällä Limiitti varmistaa lainanmyöntämisen turvallisuuden ja vastuullisuuden hakijan kannalta. Täysin automaattista palvelua käyttämällä vältyt erillisten palkkatodistusliitteiden aikaa ja vaivaa vievältä kopioinnilta ja lähettämiseltä. Instantoria käyttämällä saat lainapäätöksen viipymättä, sillä Instator tarkistaa tiedot reaaliajassa.

Vaikka kirjautuminen Instantor-palveluun vaatii verkkopankkitunnuksien käyttämisen, eivät tunnukset päädy ulkopuolisen tahon käsiin. Palvelun avulla Limiitti varmistaa että jokainen asiakas nostaa sellaisen luoton, jonka hän pystyy varmasti hoitamaan ja maksamaan takaisin ilman ongelmia. Instantor-palvelu tarkistaa asiakkaan verkkopankin tilitapahtumat ja näin varmistaa, että hakijalla on vakaat tulot. Tilitapahtumia ei tallenneta tarkistamisen yhteydessä eikä yksittäisiä tilitapahtumatietoja siirretä eteenpäin.

Ongelmat Instatorin kanssa

Instantor-palvelu voi jumiutua luottokelpoisuustarkistukseen, jos sinulla on samaan aikaan auki oman verkkopankkisi sivu, Instantor ei saa tällöin tehtyä tarkistusta loppuun asti.

Mikäli teet hakemusta mobiililaitteella, ei kannata poistua sivulta tarkistuksen aikana. Jos sivulta poistuu, tarkistus katkeaa ja palvelu näyttää jäävän “jumiin”.

Instantorin tekemä tarkistus voi kestää toisinaan useamman minuutin, odota tarkistamisen loppumista kaikessa rauhassa. Sivua ei kannata päivittää välillä, sillä sekin voi haitata tarkistamisen onnistumista. Mikäli noudatat yllä olevia ohjeita, palvelu toimii normaalisti.

Instantor on turvallinen ja monen tahon käyttämä palvelu, jota käyttämällä vältät palkkatositteiden toimittamisen luotonantajalle. Palvelusta voi lukea lisää osoitteessa https://www.instantor.com/?lang=fi

Syitä hakemuksen hylkäämiseen

Jos Limiitti hylkää hakemuksesi, kannattaa sinun tarkistaa seuraavat asiat:

 • Sinulla on tarvittava ikä, sekä muut Limiitin vaatimat ehdot täyttyvät
 • Hakemuksessasi ei ole virheitä
 • Tilinumerosi on oikein, eikä se ole kenenkään muun Limiitin asiakkaan käytössä
 • Instator tarkistus onnistui tai olet toimittanut tarvittavat todistuksen Limiitille
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Lainasopimuksen peruuttaminen

Jos hakemuksesi hyväksytään, Limiitti lähettää tiedon siitä yleensä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Usein saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksi sähköpostiin. Voit tässä kohtaa vielä peruuttaa lainasi ottamisen ilman minkäänlaisia kustannuksia.

Jos kuitenkin olet allekirjoittanut lainasopimuksen, on sinulla silti oikeus peruuttaa laina 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamispäivästä. Jos siis haluat peruuttaa sopimuksen, tarkista sopimuksesi solmimisajankohta.

Peruutuksesta tulee ilmoittaa Limiitin asiakaspalveluun kirjallisesti (postitse tai sähköpostilla). Ilmoituksessa tulisi olla selkeästi mainittu, koska haluasit maksaa jo nostamasi summat takaisin, Limiitin asiakaspalvelu voi silloin laskea sinulle maksettavan summan. Takaisinmaksu tulee suorittaa viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä.

Jos sopimuksesi on ollut voimassa jo pidempään, ei sopimusta ja tehtyjä nostoja voi perua enää. Yksittäisten nostojen peruminen ei ole mahdollista. Kun sopimus on peruttu, uusien nostojen tekeminen ei ole enää mahdollista, ja kun vaadittu maksu on kirjautunut Limiitin palveluun, sopimus päätetään.

Mitä jos en pysty maksamaan lainaa

Maksuvaikeuksien kohdalla, kannattaa sinun ottaa mahdollisimman pian yhteyttä Limiitin asiakaspalveluun, jotta voit sopia heidän kanssaan lainasi maksusta. Kun sovit asiasta heti kun huomaat maksuvaikeuksien alkaneen, säästyt mahdollisilta turhilta kuluilta ja koroilta, sekä mahdollisilta perintämaksuilta.

Jos lainaa ei maksa takaisin, saat maksumuistuksia, joista jokainen aiheuttaa turhia kuluja sinulle. Seuraavaksi lainasi voidaan siirtää perintään. Nämä kaikki vain lisäävät velkaasi, sekä voivat maksuhäiriömerkintään, joka estää lainan saantisi tulevaisuudessa, koska nykyään juuri mikään palvelu ei myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Laskut tulee aina maksaa ajallaan. Jos et jostain syystä ole saanut laskua, ota yhteyttä Limiitin asiakaspalveluun. Voit tarkistaa omia tietojasi myös Limiitti-palvelun verkkosivuilla kirjautumalla omille sivuillesi. Voit myös maksaa laskusi kätevästi Omien sivujesi kautta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä aina asiakaspalveluun, jotta he voivat auttaa ongelmissasi.

Lainojen korko ja kulut

Kulut: nostokulu 15 % nostetusta summasta
Korot: todellinen vuosikorko on 116,56 %, luoton nimelliskorko 60 % 3000 € lainaliimitissä. Ei muita kuluja.
Luottosopimus on jatkuva.

Limiitti asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.00-22.00, la klo 10.00-21.00 ja su klo 12.00-18.00

Puhelin: 010 219 5500
Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi

Osoite:

Tact Finance Oy
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku

RelatedPost