Laina.fi – Kulutusluotto 1500 – 2500 euroa

 

Lainafi_LaskuriLaina.fi:stä voit hakea 2500 euron käyttötiliä tai kerralla nostettavaa kulutusluottoa.

Voit hakea itsellesi joustavaa käyttötiliä, jolla saat 2500 euroa käyttöösi. Voit nostaa tililtäsi sen verran lainaa, kun kulloinkin tarvitset. Voit siis tehdä niin monta nostoa kuin haluat, aina tuon 2500 euron luottorajan puitteissa. Toinen vaihtoehto, jota Laina.fi tarjoaa, on kerralla nostettava kulutusluotto. Saat siis koko kulutusluoton kerralla tilillesi. Haettavat kulutusluotot ovat 1500, 2000 tai 2500 euroa.


Laina.fi Käyttölaina

Käyttölainan hakeminen

Voit saada käyttölainan, jos olet 20 – 75 vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Sinun tulee myös varmistaa henkilöllisyytesi Laina.fi:n tarjoamilla vaihtoehdoilla, sekä toimittaa todistus palkka/eläketuloista.

Käyttölainan hakeminen onnistuu helposti verkossa olevalla hakemuksella. Sinun tulee kirjautua sivuille verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen pääset täyttämään hakemuksen.

Saan lainapäätöksen välittömästi. Sinun tulee vain lukea ja hyväksyä lainaehdot, jonka jälkeen voit tehdä ensimmäisen nostosi.

Käyttölainassa kaikki saavat tuon 2500 euroa käyttöön. Voit kuitenkin nostaa itsellesi vain sen minkä tarvitset. Eli sinun ei tarvitse käyttää koko summaa. Maksat takaisin vain siitä mitä käytät.

Käyttölainan takasinmaksu

Saat käyttölainastasi laskun aina laskutuskauden lopussa. Voit itse valita, maksatko laskulla näkyvän minimivähennyksen vai haluatko maksaa kerralla enemmän. Lainan ylimääräinen takaisinmaksu ei aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia. Summa, joka sinun kuitenkin tulee vähintään maksaa, näkyy laskussasi. Voit myös lainaa hakiessa valita haluatko eräpäiväksi 15.päivän vai kuukauden viimeisen päivän. Eräpäivää ei voi vaihtaa enää myöhemmin.


Lainanhaku_Nappi

Laina.fi Kulutusluotto

Kulutusluoton hakeminen

Voit saada kulutusluoton, mikäli olet yli 20-vuotias, sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä, sekä asut vakituisesti Suomessa.

Tee hakemus verkossa Laina.fi-verkkosivuilla. Sinun tulee kirjautua verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen voit täyttää ja lähettää hakemuksesi.

Myönnettävät summat ovat 1500, 2000 ja 2500 euroa. Myönnettävä luotto riippuu hakijan tuloista ja menoista.

Kulutusluoton takaisinmaksu

Saat maksuerästä aina uuden laskun joko kotiisi tai vaihtoehtoisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kulutusluotto maksetaan takaisin tasaerissä. Eräpäivä määräytyy sen mukaan, koska kulutusluotto on sinulle maksettu. Tällä hetkellä eräpäivän vaihtaminen laina-aikana ei ole mahdollista. Voit maksaa halutessasi laskusta näkyvän minimivähennyksen tai enemmän halutessasi. Ylimääräinen lyhennys ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kuluja. Ylimääräinen lyhennys ei myöskään siirrä seuraavan laskun eräpäivää, vaan lyhentää kulutusluottoa loppupäästä.

 

Lainanhaku_NappiKuinka nopeasti saan kulutusluoton tilille?

Kun Laina.fi on saanut tarvittavat tositteet tuloistasi, siirtävät he kulutusluoton tilillesi heti palvelun aukioloaikoina.

Luottoja maksetaan hakijan tilille ma – pe 7 – 22, la -su 9 – 21 välisinä aikoina.


 

Esimerkkejä Laina.fi kulutusluotosta

Lainasumma
(euroa)
Maksuaika
(vuotta)
Maksuerät
(kappaletta)
Kuukausierä
(euroa)
Yhteensä
(euroa)
1500112154.241 850.83
2000112205.652 467.77
2500112257.073 084.71

RelatedPost