Freedom Rahoitus – Kulutusluotto 500 – 30.000 e

FreedomRahoitus_LaskuriFreedom Rahoitukselta voit hakea kulutusluottoa jopa 30.000 euroa!

Freedom Rahoitus on lainanvälittäjä, jonka kautta voit hakea pienempää lainaa, kuin myös isompaakin kulutusluottoa. Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainaa, vaan he ovat koonneet parhaimmat ja edullisimmat lainanvälittäjät yhteen, joista he voivat etsiä sinun tarpeisiisi parhaan ja halvimman lainan. Jos olet siis kulutusluoton tarpeessa, tee hakemus Freedom Rahoitukselle ja he etsivät sinulle edullisimman lainan. He ottavat sinuun yhteyttä, ilmoittavat sinulle parhaan kulutusluotto tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Hakemus ei sido sinua siis vielä mihinkään. Kulutusluotto on täysin ilmainen hakea, joten voit kokeilla saatko paremman tarjouksen, kuin muualta. Vertailu kannattaa aina, sillä kulutusluotto voi kasvaa hyvinkin suureksi, mikäli otat kulutusluoton heti ensimmäisestä paikasta ilman vertailua.

Lainanhaku_Nappi

Freedom Rahoitus lyhyesti

Kulutusluotto 500 – 30.000 euroa

– Ilmainen hakemus

– Yhdistä nykyiset pienemmät lainat ja säästä

– Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan joka auttaa sinua löytämään oikeanlaisen lainan

– Lainapäätös jopa samana päivänä


Kenelle kulutusluotto voidaan myöntää?

Voit hakea kulutusluottoa Freedom Rahoitukselta, mikäli olet iältäsi 24 – 77 vuotta, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja kuukauttaiset tulosi ovat vähintään 1200 euroa.

Kulutusluottoa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.


Kulutusluoton hakeminen

Voit tehdä hakemuksen netissä, jolloin oma henkilökohtainen lainaneuvoja ottaa sinuun yhteyttä parhaan tarjouksen kanssa. Voit myös hakea lainaa soittamalla Freedom Rahoitukselle ja tekemällä hakemuksen puhelimessa.

Yleisesti ottaen kulutusluotto on käytettävissäsi muutamassa päivässä siitä, kun hakemuksesi hyväksytään. Kun hakemuksesi hyväksytään, tulee sinun allekirjoittaa lainasopimus, sekä palauttaa tarvittaessa palkka-, tai muu todistus pankille tai muulle lainaa myöntävälle rahoitusyhtiölle.

Kyllä voit. Tämä on monessa tapauksessa jopa suositeltavaa, sillä yhteishaku parantaa kulutusluoton saantimahdollisuuksia. Yhteishaku kun parantaa yleisesti luotonhakijoiden takaisinmaksukykyä.

Voit hakea kulutusluottoa myös toisen hakijan (yhteishakija) kanssa. Yhteishakija on yleensä päähakijan avo- tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun hakijoita on kaksi, paranee maksukyky, jolloin rahoitusyhtiö tai pankki voivat myöntää helpommin tarvitsemasi kulutusluoton. Maksukyky vaikuttaa suoraan luoton korkoihin sekä kuluihin. Yhteishakija on päähakijan kanssa yhtälailla vastuussa lainaan liittyvissä asioissa, sekä sen takaisinmaksusta.

Tämä on monessa tapauksessa jopa suositeltavaa, sillä yhteishaku parantaa kulutusluoton saantimahdollisuuksia. Yhteishaku kun parantaa yleisesti luotonhakijoiden takaisinmaksukykyä.


Kuinka paljon saan maksuaikaa kulutusluottooni?

Freedom Rahoitus tarjoaa maksuaikaa aina 1 vuodesta 12 vuoteen. Mitä suurempi laina, sitä pidemmän takaisinmaksuajan saat. Muista valita itsellesi tarpeeksi pitkä maksuaika, jotta voit hoitaa lainan takaisinmaksun ilman ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisikin väliaikaisesti. Muista kuitenkin, että liian pitkä maksuaika taas puolestaan tuo turhaan korkoja ja kuluja.


Esimerkkejä Freedom Rahoituksen kulutusluotoista

Kulutusluotto: 2000 euroa

Takaisinmaksuaika: 3 vuotta

Kuukausierä: 65 euroa


Kulutusluotto: 5000 euroa

Takaisinmaksuaika: 4 vuotta

Kuukausierä: 129 euroa


Kulutusluotto: 10.000 euroa

Takaisinmaksuaika: 6 vuotta

Kuukausierä: 190 euroa


Kulutusluotto: 15.000 euroa

Takaisinmaksuaika: 10 vuotta

Kuukausierä: 207 euroa


Kulutusluotto: 20.000 euroa

Takaisinmaksuaika: 10 vuotta

Kuukausierä: 276 euroa


Kulutusluotto: 30.000 euroa

Takaisinmaksuaika: 12 vuotta

Kuukausierä: 376 euroa

Lainanhaku_Nappi

Lainan korko, avausmaksu ja kuukausittaiset laskutuslisät vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Laskettujen esimerkkien kuukausierä on laskettu esimerkkikoron 11% mukaan. Todellinen vuosikorko on 14,02% kun luoton suuruus on 8000 euroa, laina-aika on 10 vuotta, avausmaksu on 100-200 euroa ja kuukausittainen laskutuslisä on 5 euroa.

Freedom Rahoituksen tiedot:

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma–pe 08:00–18:00.
Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
Puhelin: (09) 4241 4400
Faksi: (09) 4241 4449
Postiosoite: Ahventie 4 B, 02170 Espoo
Y-tunnus: 2207313-9