Fixura – Vertaislainaa jopa 10000 euroa

Fixura_Lainalaskuri

Fixura vertaislainapalvelun kautta voit hakea vertaislainaa 2000 – 10000 euroa

Fixura on palvelu, joka saattaa sijoittajat ja lainaa hakevat samaan paikkaan. Ne joilla on ylimääräistä rahaa, joita ovat valmiita sijoittamaan, voivat tehdä niin Fixuran palvelun kautta. Lainaa hakevat ihmiset voivat näin ollen siis lainata suoraan muilta ihmisiltä ilman suuria pankkeja tai muita rahoitusyhtiöitä. Fixura hoitaa kaiken tarpeellisen näiden ihmisten välillä, jolloin tämä ei tavallisen lainan hakijan kannalta juurikaan eroa muuten kuin siinä, keltä hän lainaa.

Lainanhaku_NappiFixura lyhyesti:

 • Lainasummat 2000 – 10000 euroa
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Päätä itse lainasi korko
 • Täysin vakuudeton laina
 • Et tarvitse takaajia
 • Maksuaikaa 1-5 vuotta

Lainan hakijan vaatimukset

Fixuran kautta voit hakea lainaa, jos olet 21-75 vuotias Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Sinulla tulee myös olla säännölliset tulot, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten joistain seuraavista pankeista: Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki/Aktia, Handelsbanken tai Nordea.

Tarvitset myös matkapuhelinliittymän palvelun käyttöä varten. Palveluntarjoajasi tulee olla jokin seuraavista:  Elisa, Teliasonera, Saunalahti, DNA, Telefinland, Armas, ÅTM. Puhelinnumerosi ei saa olla salainen tai prepaid-liittymä.

Lainan haku

Ensiksi sinun tulee rekisteröityä Fixuran palveluun. Tämän jälkeen voit jättää hakemuksesi palveluun. Hakemuksessa voit itse määritellä, kuinka paljon haluat lainaa, millaisella takaisinmaksuajalla, sekä millaista korkoa olet valmis maksamaan. Kuukausieräsi lainallesi määräytyy näiden asioiden mukaan.

Kun olet jättänyt hakemuksesi, sijoittajat voivat hyväksyä sen. Joskus hakemuksesi voidaan hyväksyä jopa samana päivänä, kun taas toisaalta hyväksymisessä voi kestää jonkin aikaa. Tämä riippuu hyvin pitkälle siitä, löytyykö oikeanlainen sijoittaja kohdallesi kuinka nopeasti. Mitä suurempaa korkoa olet valmis lainastasi maksamaan, sitä helpommin sijoittajat sen hyväksyvät.

Saat heti ilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi, kun joku hyväksyy hakemuksesi.

Kun hakemuksesi hyväksytään, saat tiedon siitä välittömästi. Tässä vaiheessa et ole sitoutunut ottamaan lainaa, vaan voit halutessasi peruakin sen. Sinulla on viikko aikaa hyväksyä laina, jonka jälkeen sopimus raukeaa, ellei lainaa ole hyväksytty. Joskus sinulle voidaan tarjota myös pienempää lainasummaa. Voit halutessasi hyväksyä sen, jos tuntuu että et alunperin haluamaasi summaa saa lainattua.

Kun olet hyväksynyt lainasopimuksen, kestää noin 3-5 päivää kunnes laina on tililläsi. Fixura hoitaa lainan laskuttamisen ja muut siihen liittyvät asiat.

Hakemukseni hylättiin, miksi?

On joitain asioita, jotka saattavat johtaa hakemuksesi hylkäämiseen. Näitä asioita voivat olla:

 • Hakijalla huomataan maksuhäiriömerkintä
 • Hakemuksessa oleva puhelinnumero on väärä
 • Puhelinnumero on salainen tai prepaid
 • Hakijalla on jo ennestään Fixuran kautta haettu laina
 • Hakija on jättänyt laskujaan maksamatta

Muista aina täyttää hakemuksesi huolella. Huolellisesti täytetty hakemus auttaa sinua saamaan nopeammin lainaa. Tarkista aina tietosi, sekä puhelinnumerosi rauhassa, ennen hakemuksen lähettämistä.

Kuinka nopeuttaa lainan saantia

Sijoittajat haluavat aina sijoitukselleen tuottoa. Joten he hyväksyvät helpommin hakemukset, joissa ollaan valmiita maksamaan suurempaa korkoa kuin muissa. Voit siis kokeilla nostaa korkoa, mikäli tuntuu siltä, ettei hakemustasi hyväksytä.

Voit liittää lainallesi takaajan. Tämä tarkoittaa sitä, että sijoittajan on turvallisempi lainata sinulle, koska jos sinulle tulee ongelmia lainan takaisinmaksussa, hoitaa takaaja lainan maksun siinä tapauksessa.

Sinulle annetaan oma luokitus 1-5 tähden väliltä, kun rekisteröidyt palveluun. Luokitus määräytyy Soliditetin ja Instantorin arvioon. Mitä parempi luokitus sinulla annetaan, sitä turvallisemmin sinulle voidaan myöntää lainaa. Tähtiluokitus vaikuttaa paljon myös lainasi korkoon. 5 tähden luokituksella saat lainallesi pienemmän koron, kuin taas 1 tähden luokituksella joudut maksamaan todennäköisesti suurempaa korkoa lainastasi.

Onko Fixura turvallinen paikka lainata

Kyllä on. Fixuran kautta lainan hakeminen ja lainoihin sijoittaminen on erittäin turvallista. Fixura toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja perintätoimiston kanssa ja heidän kotisivunsa toimii suojatulla yhteydellä. Tunnistautuminen verkkopankin kautta on todella turvallista, siten Fixura varmistaa henkilöllisyytesi. Fixura Ab Oy ei myönnä lainoja ihmisille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä, sillä tämä olisi vastoin vastuullista luotonantotapaa.

Lainanhaku_NappiJos laskut jättää maksamatta

Jos sinulle tulee maksuvaikeuksia

Sinun kannattaa ottaa heti yhteyttä laskuttajaan, jos et pysty maksamaan laskuasi eräpäivään mennessä. Laskuttajan kanssa pystyt yleensä miettimään vaihtoehtoja, kuten eräpäiväsiirto, jotta välttyisit perinnältä ja maksuhäiriömerkinnältä. Maksuvaikeuksiin tulisi etsiä ratkaisuja välittömästi, jotta välttyisit lisäkustannuksilta. Mikäli et keksi ratkaisua laskuttajan kanssa, on syytä ottaa yhteyttä kunnalliseen velkaneuvontaan tai vastaavaan auttavaan tahoon. Jos lasku on jo siirtynyt perintään, voi yleensä sopia maksusuunnitelmasta perintäyrityksen kanssa.

Laskuttajan tiedot löydät laskustasi. Fixura Ab Oy laskuttaa lainan lyhennyksiä, sekä korkomaksuja. Jos Fixuran lasku tai kokonainen laina on siirtynyt perintään, OK Perintä hoitaa laskutuksen. OK Perinnän puhelinnumero on 030 603 5620. Jos olet saanut laskun OK Perinnältä, on tärkeää, että maksat laskun välittömästi tai että otat OK Perintään yhteyttä sopiaksesi heidän kanssaan maksusuunnitelmasta.

Jos olet saanut perintäkirjeen OK Perinnältä, tee näin:

Sinun kannattaa maksaa velkasi välittömästi. Tarvittavat maksutiedot löydät laskulta. Velan maksaminen on varmasti edullisin vaihtoehto ennen kuin viivästyskorko ja perintäkulut ovat ehtineet kasvaa merkittävästi. Ota välittömästi yhteyttä OK Perinnän asiakaspalveluun ongelmatilanteissa. Jos tuntuu siltä, ettet pysty maksamaan velkaasi välittömästim kannattaa olla yhteydessä OK Perinnän asiakaspalvelun kanssa sopiaksesi heidän kanssa esim. maksusuunnitelmasta velallesi. On tärkeätä että toimit nopeasti.
Jos perintäkirje on mielestäsi aiheeton, ota yhteyttä OK Perinnän asiakaspalveluun selvittääksesi asian. Mikäli lasku on jo maksettu ennen kuin kirje on lähetetty, perintä- tai maksumuistutuskirje on aiheeton.

Mitä tapahtuu jos et reagoi maksumuistutukseen?

Perintäprosessi jatkuu ja sinulle tulee lisää kustannuksia maksettavaksi. Tästä voit saada luottohäiriömerkinnän, mikä voi estää luotonsaantia kokonaan tai voit joutua palauttamaan jo myönnettyä luottokorttia. Luottohäiriömerkintä voi jopa vaikuttaa mahdollisuuksiin saada työtä.

Fixuran yhteystiedot

Fixura Ab Oy

Pääkonttori
Kauppapuistikko 15, krs 5
65100 Vaasa

Sivukonttori
Mikonkatu 6C, krs 5
00100 Helsinki

Y-tunnus 2246639-7

Asiaskaspalvelu:

info@fixura.fi

Arkisin klo
09.00 – 16.00

020 7344 530  (0,0835 € /puhelu + 0,1717 € /min)

RelatedPost