Ferratum – Kulutusluottoa, sekä ilmainen ensilaina!

pikalainaa, kulutuslutottoa, ilmainen ensilaina

Ferratumilta ensilainaajalle pikalainaa 50 – 300 euroa ilman korkoja ja kuluja!

Ferratum Koroton

Koroton pikalaina on loistava apu pieneen rahan tarpeeseen. Hajosiko auto, onko vuokra maksamatta, mutta palkkapäivään on vielä aikaa? Ota Ferratum Koroton ja saat jopa 30 päivää takaisinmaksuaikaa! Maksat takaisin vain sen minkä lainaat.

Kenelle Ferratum Koroton-lainaa voidaan myöntää?

Voit hakea Ferratum Korotonta, mikäli olet täyttänyt vähintään 21 vuotta, asut vakituisesti Suomessa, sekä olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Koroton myönnetään myös vain sellaisille henkilöille, jotka eivät ole hakeneet Ferratumilta lainaa viimeisen vuoden sisällä.

Miten haen Korotonta lainaa?

Lainahakemus täytetään aina Ferratumin verkkosivuilla. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille?

Lainahakemus käsitellään heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, jolloin saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Jos teet hakemuksen 7 – 23 välisenä aikana, siirretään laina tilillesi lähes välittömästi. Muuna aikana myönnetyt lainat maksetaan siis seuraavana aamuna klo 7.

Tiedot lyhyesti:

  • Lainasumma 50 – 300 €
  • Laina-aika 7 – 30 päivää
  • Ei korkoja eikä kuluja
  • Maksat takaisin vain sen minkä lainaat
  • Hae helposti netissä
  • Nopea lainan käsittely ja rahat hetkessä tilillä

pikalaina, kulutusluotto, luottotili

Kulutusluotto

Kulutusluotto arkeen ja juhlaan – Jopa 2000€

Mikä on joustava kulutusluotto?

Voit hakea Ferratumilta 2000€ kulutusluottoa, josta voit nostaa koska tahansa haluamasi summan tilillesi. Sinun ei siis tarvitse käyttää koko summaa, vaan käytät ainoastaan sen mitä tarvitset.

Minkälainen on kulutusluoton takaisinmaksu?

Voit halutessasi maksaa koko käyttämäsi summan takaisin kerralla tai vaihtoehtoisesti maksaa kuukausittain vain vähimmäiserän. Laina-aika kulutusluotolle voi olla 1-26kk.

kulutusluottoa

Saanko kulutusluoton ilman vakuuksia?

Kyllä. Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia.

Kenelle kulutusluotto voidaan myöntää?

Ferratum voi myöntää Joustava -luoton Suomessa asuville, 21-vuotta täyttäneille Ferratumin asiakkaille, joilla on suomalainen henkilötunnus ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Lisäksi luoton hakemisen edellytyksenä on toimiva sähköpostiosoite ja pankkitili jossakin seuraavista pankeista: Nordea, Sampo Pankki, Osuuspankki, Aktia, S-pankki tai Handelsbanken. Luoton hakeminen
tapahtuu täyttämällä luottohakemus Ferratumin verkkopalvelussa.

Tietoa Ferratum Joustavasta:

Ferratum Joustava on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat joustoa talouteensa. Järkevä ja turvallinen kulutusluotto tasapainottaa raha-asioitasi: voit lyhentää lainaa sinulle sopivissa kuukausierissä ja halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia. Ferratum Joustava -kulutusluotolla voit koska tahansa nostaa vakuudetonta lainaa 2000 euroon saakka.

Kulutusluoton hinnastoa:

Lainan nostopalkkio on 12,5% ja vuosikorko103,42%. Esimerkki lainan takaisinmaksusta:1500 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,24%, mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 euroa ja maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä.

Ferratum Joustava-kulutusluotto on jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Takaisinmaksettu osuus luotosta on asiakkaan uudelleen käytettävissä ja uusi nosto voidaan tehdä suoraan verkkopalvelussa ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Asiakas voi itse päättää milloin ja minkäsuuruisia nostoja myönnetystä luottosummasta tekee.

Yhteystiedot

Y-Tunnus: 1950970-4

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Puhelin:
0800 166 308 (maksuton)
Fax:
020 74 11 612
Osoite:
Ferratum Finland Oy
Asiakaspalvelu
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Kaikissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä ilmaiseen asiakaspalveluun 0800 166 308 tai sähköpostilla osoitteeseen laskutus@ferratum.fi.

Laskutus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 18.00.

Ferratum Finland Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin 29.12.2010. Lisätietoa aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Päivitetty 12.6.2014

Päivitetty 14.8.2014