Etua.fi – Asuntolaina ja kulutusluotto

Etua.fi – Yhdellä hakemuksella monta tarjoustaEtua_Laskuri

 

Mikä on Etua.fi?

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys.

Tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Etua.fi toimii yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystyy näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin. Kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, laina ilman vakuuksia tai asuntolaina : Näissä ja monissa muissa rahoitustarpeissa etua.fi  auttaa löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Palvelu on aina kuluttajalle maksuton.

Etua Oy on pankki- ja rahoitusalasta riippumaton toimija. Heille tärkeää on palvelumme helppous, läpinäkyvyys, luotettavuus ja tietoturva. Lainapalvelu käsittelee kaikki hakemukset täysin puolueettomasti. Asiakas saa tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä.

Palvelu on kuluttajalle täysin ilmaista. Etua.fi veloittaa kumppaneiltamme palkkion, jos asiakas valitsee kumppanimme tarjoaman tuotteen.Lainanhaku_Nappi

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Voit saada kulutusluottoa, jos olet vähintään 20-vuotias, eikä sinulla ole maksuhäiriöitä. Asut vakituisesti suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Sinun tulee ansaita vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja.

Kuinka paljon voin hakea kulutusluottoa?

Voit hakea lainaa aina 500 eurosta 35 000 euroon saakka.

Miten kuukausierä määräytyy lainalle?

Kuukausikustannukset vaihtelevat lainantarjoajien ja erilaisten tuotteiden perusteella. Yleensä kulutusluotoissa maksetaan kuukausierää, joka muodostuu korosta, lyhennyksestä ja tilinhoitomaksusta.

Voiko luottoa hakea yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit. Tämä on monesti jopa suotavaa. Kun haet lainaa yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, paranee maksukykynne huomattavasti. Tämä taas tarkoittaa sitä että lainan saaminen on helpompaa ja saatte todennäköisemmin useammasta paikasta tarjouksen, jolloin voitte vertaille halvimman ja säästää näin koroissa ja kuluissa.

Miten palvelu siis toimii?

Etua.fi palvelu on erittäin helppo ja yksinkertainen käyttää:

– Valitse itsellesi sopiva lainasumma ja haluamasi kuukausierä.

– Täytä hakemusilmoitus.

– Lähetä hakemus ja odota parasta tarjousta. Yleensä saat tarjoukset jo seuraavan arkipäivän aikana.

– Saat sähköpostiisi tiedon sopivimmista lainantarjoajista, jotka etua.fi ovat sinulle valinneet. Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä tarjouksen muodossa.

Kilpailuta asuntolaina Etua.fi:n kautta

Tee hakemus Etua.fi:n sivuilla, jolloin sinun ei tarvitse erikseen täyttää hakemuksia jokaiselle pankille. Etua.fi käsittelee hakemuksesi, jolloin saat tarjouksen useilta pankeilta yhdellä kerralla. Voit siis valita helposti halvimman asuntolainan, jolloin saatat säästää satoja, ehkä jopa tuhansia euroja asuntolainassasi. Mikä parasta, palvelu on sinulle täysin ilmainen.

Voit tehdä hakemuksen ilmaiseksi, mutta sinun ei tarvitse kuitenkaan hyväksyä yhtään lainaa, jolloin hakemuksen tekeminen ei siis sido sinua mihinkään. Mikäli et saa parempaa tarjousta, kuin nykyinen lainasi, voit hylätä tarjoukset ja jatkaa samaan malliin. Silloin sinulla kuitenkin on varmuus siitä, että sinulla on tällä hetkellä se sinulle edullisin asuntolaina.

Onko Etua.fi-palvelun käyttäminen turvallista?

Etua.fi-palvelun käyttö on todella turvallista. Etuan palvelun rakentamisessa on kiinnitetty erittäin suuri huomio tietoturvaan ja asiakkaiden tietojen suojaamiseen. Kaikki hakemuslomakkeemme ovat SSL-suojatut. Suojatun yhteyden huomaat internetpalvelun osoiterivillä kirjainsarjasta https://. SSL-suojausta käyttävät myös esimerkiksi viranomaiset yhteys- sekä asiointitietolomakkeissaan. SSL-suojauksen avulla palveluntarjoaja parantaa käyttäjän tietosuojaa.

 

Esimerkkejä Etua.fi kulutusluotosta:

 

Luoton määrä: 1000 euroa

Takaisinmaksuaika: 1 vuosi

Kuukausierä: 88 euroa

 

Luoton määrä: 3000 euroa

Takaisinmaksuaika: 2 vuotta

Kuukausierä: 138 euroa

 

Luoton määrä: 5000 euroa

Takaisinmaksuaika: 3 vuotta

Kuukausierä: 161 euroa

 

Luoton määrä: 10.000 euroa

Takaisinmaksuaika: 6 vuotta

Kuukausierä: 185 euroa

 

Luoton määrä: 15.000 euroa

Takaisinmaksuaika: 12 vuotta

Kuukausierä: 179 euroa

Lainanhaku_Nappi

 

RelatedPost