Aasa.fi – Kulutusluotto 2000-5000€

Aasalta jopa 5000 euron kulutusluotto helposti ja vaivattomasti!

kulutusluotto 2000

Kuinka paljon voin saada kulutusluottoa?

Aasa myöntää kulutusluottoa 2000 – 5000 euroa. Voit hakea lainaa vaikka et olisi entuudestaan Aasan asiakas.


Kenelle kulutusluotto voidaan myöntää?

Aasa myöntää lainaa henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.

Tunnistautumiseen tarvitset omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joiden avulla voit tunnistautua TUPAS-järjestelmällä.

Sinulla tulee olla myös säännölliset työ-, tai eläketulot. Työ voi olla kuitenkin määräaikainen.Lainanhaku_Nappi

 

Kulutusluoton hakeminen ja takaisinmaksu

Voit hakea kulutusluottoa milloin tahansa. Hakemuksia Aasa ottaa vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemuksesi käsitellään toimistoaikana. Jos haet luottoa kun Aasan palvelu on kiinni, käsitellään hakemuksesi heti seuraavana aamuna.

Voit hakea lainaa kätevästi verkkohakemuksella tai soittamalla Aasan asiakaspalveluun. Lainahakemukset käsitellään toimistoaikoina ja saat päätöksen yleensä jo samanpäivän aikana.

Lainan hyväksymisen jälkeen saat postitse kotiisi lainan lyhennysaikataulun. Tästä löydät myös kaikki tarvitsemasi tiedot erien suorittamiseen. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa laina ennemmin pois tai tarvittaessa siirtää eräpäivää. Esimerkkejä lainasummista ja takaisinmaksuajoista näet alhaalla olevasta taulukosta.

Kun olet hakenut ja saanut lainan, saat kotiisi lainasi maksusuunnitelman. Tästä löydät kaikki tarvittavat tiedot laskujen maksamiseen. Näet kuukausierän suuruuden, sekä eräpäivät jokaisen erän maksamiseen. Muista huolehtia ettet kadota maksusuunnitelmaa ja että maksat lainaerät takaisin ajallaan.


Onko lainan hakeminen turvallista?

Kyllä on. Aasa käyttää järjestelmässään salaustekniikkaa, joka estää henkilötietojesi joutumisen vääriin käsiin. Aasa käsittelee henkilötietoja aina henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisesti.


Voinko siirtää kulutusluottoni eräpäivää?

Kyllä voit. Mikäli haluat siirtää eräpäivää, ota yhteyttä Aasan asiakaspalveluun, niin voit sopia asiasta heidän kanssaan.

On järkevämpää sopia laskujen maksamisesta heti, kun tuntuu siltä ettet pysty maksamaan laskuasi. Jättämättä maksaminen aiheuttaa lisää kuluja, varsinkin jos lasku siirtyy perintään. Pahimmillaan maksamatta jättäminen johtaa maksuhäiriömerkintään. Tämä tarkoittaa sitä, ettet voi hakea lainaa enää juuri mistään.

Lainanhaku_Nappi

Esimerkkejä Aasan kulutusluotoista:

Lainasumma
(€)
Takaisinmaksuaika
(kk)
Kuukausierä
(€)
Takaisinmaksu yhteensä
(€)
Todellinen vuosikorko
(%)
200012166.672785.7192.62
350018145.834976.5845.64
500024208.336788.4138.33

Tietoa yrityksestä:

Aasa Oy on suomalainen rahoitusyhtiö joka tarjoaa kotitalouksille mahdollisuuden nopeaan, joustavaan, ja edulliseen vakuudettomaan rahoitukseen. Aasa noudattaa toiminnassaan ja luotonannossa ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia.

Aasa ei jaa asiakkaitensa tietoja pankkien ja/tai muiden rahoitusyhtiöiden kanssa.